Aprilbøger

Alt det vi aldrig kom os over af Lucy Score

//Reklame – Anmeldereksemplar fra People’s//

Lucy Score er nyudgivet forfatter i Danmark, men er en populær amerikansk bestseller forfatter, der har udgivet mere end 30 kærlighedsbøger. Læsere i hele verden følger hende på de sociale medier, hvor hun har mere end 42 millioner viste videoer. Jeg elsker kærlighedsbøger, og glæder mig til at læse med. Og der er allerede en to’er på vej. Vigtig viden!

Naomi er stukket af fra sit eget bryllup. Ikke kun fordi hun har fortrudt sit nært forestående ægteskab, men også fordi hendes tvillingesøster Tina endnu engang er i problemer.

Naomi ankommer til Knockemout, og mens hun henter kaffe på en lille café, bliver hendes bil stjålet inkl. PC, mobil, tøj og kontanter. Imens tror alle i byen, at hun er Tina, og Tina er bestemt ikke populær. Det viser sig hurtigt, at det er Tina, der har stjålet Naomi’s bil, og efterladt hende en lille overraskelse. En niece på 11 år, som Naomi aldrig har hørt om.

Den lokale “bad boy” Knox er den modsatte type. Han er ikke til drama, og slet ikke til komplicerede kvinder. Han foretrækker ensomhedens trummerum, hvor man løser konflikterne med en knytnæve og en øl. Men da Naomi’s liv eksploderer, føler han, at han bliver nød til at hjælpe hende, også selvom hun er røvirriterende, og så kan han vende tilbage til sit fredelige liv, når de har fået styr på hendes.

Bogen er en rørende og følelsesladet kærlighedshistorie, der kaster læseren ud på en turbulent rejse gennem et hav af alvorlige forhindringer. Forfatteren formår at skabe et dynamisk og medrivende plot, der centreres omkring hovedkaraktererne Naomi og Knox.

Naomi er en selvstændig kvinde, der har lært at tage vare på sig selv i livets tumult. På den anden side står Knox, en beskytter af natur, hvis primære mål er at vogte over dem, han holder af. Deres møde markeres af konflikter, da Naomis ønske om uafhængighed kolliderer med Knox’ trang til at dominere. Dog er det netop denne modsætning, der skaber et dragende og hjertevarmt forhold mellem dem.

Gennem bogens sider udfolder sig et rigt persongalleri, der bidrager med hver deres unikke personlighed og støtte til Naomi og Knox. De alvorlige temaer der behandles, bliver balanceret af små, humoristiske øjeblikke, der tilføjer lette nuancer til fortællingen. Eksempelvis serverer Knox brownies til pigerne på baren under deres ‘røde uge’, hvilket blødgør stemningen og tilføjer en sjov og nærværende dimension til historien.

Selvfølgelig må jeg også nævne den lille pige Waylay, der blot er 11 år gammel. Hun er et teknologisk vidunderbarn, og står altid klar til at hjælpe de ældre på biblioteket med deres teknologiske udfordringer. Trods hendes unge alder har hun lært at tilpasse sig og opføre sig respektfuldt. På trods af en hård opvækst med sin mor synes hun ikke at være plaget af alvorlige traumer.

Romanen formåede at fange mig fra første side og holder fast i min opmærksomhed gennem hele rejsen. Med sit indlevende portræt af kærlighedens styrke og de udfordringer, den møder undervejs, vil denne bog uden tvivl efterlade et varigt indtryk på enhver, det gjorde den i hver fald på mig. En absolut must-read for alle romantikelskere derude.

“Alt det vi aldrig kom os over” er den første bog i Knockemout-serien, og jeg kan ikke vente med at vende tilbage til byen, hvor alle står klar til at hjælpe hinanden.

Hvis du kunne lide denne bog, kan du også læse:

Alt det vi aldrig kom os over af Lucy Score ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aprilbøger