Stendysserne ved Tustrup - Gratis glæder for børn

En sommer i Brighton af Lucy Diamond

//Reklame - Anmeldereksemplar fra People's//

Jeg elsker bøger om sommer og strand, så jeg kan drømme mig væk. Og ikke mindst om livsbekræftende venskaber, hvilket jeg håber at få her. Jeg har for nyligt stiftet bekendtskab med denne forfatter, og det var helt sikkert et godt bekendtskab, som jeg glædes over, nu fortsætter.

Huset på Strandpromenaden i Brighton huser 3 lejere, der ikke kender hinanden, men med tiden finder ud af, at de har mere til fælles med hinanden, end de tror.

Georgia er flyttet til byen med sin kæreste, da han har fået nyt job. Georgia vil selv prøve lykken som journalist, da hun elsker at skrive. Lejligheden er ikke specielt lækker, men byen virker indbydende og spændende.

Charlotte har også en lejlighed i bygningen. Hun kæmper en indre kamp, da hun har oplevet at miste et barn. Hun ønsker blot at gemme sig lidt væk, men Margot den ældre dame på øverste etage, sender hende ud i byen på finurlige og underfundige oplevelser, som gør Charlotte godt.

Til sidst er der Rosa. Hun elsker mad, og arbejder på en restaurant, med en ret dårlig chef. Et møde med naboens datter får Rose til at tænke på, om hendes passion for mad kan fører hende andre mere spændende steder hen.

Altså nu ved jeg godt, at Margot ikke er en af hovedpersonerne, men hvor er hun skøn. Hun er den, der gør sig mest bemærket i bogen, for hun er så markant og guddommelig. Hun er franskmand, og hendes børn bor i Frankrig. De ønsker, at hun flytter tilbage, så de kan nyde hende på hendes gamle dage. Men hun nyder livet, og elsker Brighton. Hun er venner med alle de unge lækre mandlige ekspedienter i byen, der sælger den luksus, hun nyder. Hun kan se, at Charlotte har brug for at finde tilbage til livet, og sender hende på indkøb forbi alle de mandlige ekspedienter. Jeg elsker den måde, hun videregiver sin kærlighed til livet, mænd og luksus på, til en hun holder af, og som i den grad har brug for det. Charlotte lever i en bobbel. Hun har mistet et barn, og er ikke sammen med barnets far mere. Hun har det ikke godt, men venskabet med Margot gør hende godt. Margots skjulte agenda for, at Charlotte skal finde tilbage til livet og sit bedre jeg, er skøn, og det går lige efter planen.

Det er jo en feel good roman, I know, men jeg elsker at læse om Rosa, der tager sig af nabopigen, fordi moderen er indlagt. Hun ændrer fokus, så hendes job pludselig bliver sjovt, og hende pigens far, hvad er det lige, der foregår med ham? Hun elsker at lave mad, og hvad er bedre til at samle venner og nyde hinandens selskab end det.

Til sidst er der Georgie, som følger sin kæreste i tykt og tyndt. Hun udlever hele tiden sin kærestes drøm, og aldrig sin egen. Men i Brighton finder hun modet til at søge job som journalist, og tager på diverse journalist opgaver uden at fortælle det til ham, hun bor med. Det kommer til at give nogle gnidninger, men til gengæld begynder hun at udleve sin egen drøm. Og det kommer til at gøre hende godt på den lange bane.

Det bliver en sommer med nye oplevelser, skønne bekendtskaber og dejlige sanseindtryk.

Hvis du kunne lide denne bog, kan du også læse:

En sommer i Brighton af Lucy Diamond ♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stendysserne ved Tustrup - Gratis glæder for børn