Aprilmål

Aprilbøger

//Reklame – Anmeldereksemplar fra Alpha//

I min verden er yndlingsforfattere som skjulte skatte, der gemmer sig mellem linjerne og skaber universer så spændende, at man næsten mister pusten. Deres ord er som nøgler, der låser op for døre til fantastiske historier, hvor hver side er fyldt med eventyr og uventede drejninger. Disse to forfattere tilhører helt klart denne kategori.

Hvens hemmeligeheder af Caroline Säfstrand

Caroline er bosat i Helsingborg, og arbejder som skribent. Hendes femte bog er udkommet på dansk, og hendes værker har opnået en særlig plads i læsernes hjerter. Carolines bøger karakteriseres som feelgood, der vækker følelser og efterlader et varigt indtryk. Gennem hendes fortællinger udforsker hun temaer som familiehemmeligheder, komplekse relationer og venskabets helende kraft, og hun formår at skabe et unikt bånd mellem læser og tekst, der strækker sig ud over siderne.

Alix St Pierres tre liv af Natasha Lester

Efter en karriere som marketingchef hos L’Oréal har Natasha Lester taget et stort skridt ind i forfatterverdenen. Med syv historiske romaner, har hun etableret sig som en betydningsfuld stemme i litteraturen. Mens hun skriver sine episke fortællinger, befinder hun sig i smukke Australien med sin familie.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aprilmål