Hittebarnets historie af Pam Jenoff

Aprilbøger

//Reklame – Anmeldereksemplar fra Cicero//

Så er vi allerede i april måned, og jeg har sat ekstra kræfter ind for, at nå alle de bøger, som jeg har til at stå på ulæste-bøger-reolen. Først skal jeg arbejde på et bibliotek sammen med June Jones, og lære hende nærmere at kende. Bagefter flytter jeg ind i det nybyggede hus i velhaverbyen Round Hill sammen med den sørgende enke Kayla. Det bliver en godt påske.

Mit hjertes bibliotek af Freya Sampson

En bog for bogorme som foregår i et bibliotek. Det kan kun blive godt. Freya Sampson er tidligere producer fra TV-verdenen, og har studeret historie ved Cambridge University. Hun har udgivet 2 bøger, og denne bog er hendes første udgivelse på dansk.

Kærlighedens skygger af Diane Chamberlain

Diane Chamberlain har udgivet 27 bøger, og er oversat til 20 sprog. Hun er bestseller forfatter, og er kendt for sit talent til at skabe indlevelse og realistiske personer. Diane er vild med bogklubber, og tilbyder 20 minutters skype møder med grupper, der har valgt at diskutere hendes bøger. Det er jeg ret vild med.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hittebarnets historie af Pam Jenoff