Kødboller i tomatsovs

Aprilbøger

De smukke blomster, blomstrer over alt i Aarhus. Det må da være et tegn på, at foråret endelig er kommet. Blomsterne er så smukke, og ikke mindst sammen med månedens bøger. Dan Brown har jeg glædet mig til at læse, men det er også den sidste, som jeg har til at stå, som er en af dem, man bare skal læse. Så de to andre er valg ud af mange fra læsereolen på arbejdet, og det bliver dejligt, at skal læse noget nyt som forhåbenligt overrasker.

Se martsbøger her.

img_0721

Oprindelse af Dan Brown fra Politiken

Det er længe siden, at jeg har læst noget fra Dan Brown, og jeg glæder mig til gensynet med Robert Langdon. Jeg synes, at jeg får en masse ny viden ved at læse disse bøger, og det gør det bare endnu mere interessant. Yderligere glæder jeg mig til flere gamle hemmeligheder, koder og labyrinter.

Naboparret af Shari Lapena fra Gyldendal

Denne bog har rigtig mange gode anmeldelser bag sig, og plottet lyder til at være genialt. En baby forsvinder og langt de fleste gange, har en af forældrene selv noget med det at gøre. Så det bliver spændende, om min teori holder, eller plottet er så genialt, som der antydes. Så jeg er meget spændt.

En lille tjeneste af Darcey Bell fra Gads forlag

Bogen lyder vildt interessant. Bedste veninder kender alle hinandens hemmeligheder, hvilket kan blive farligt. Den ene veninde gør en lille tjeneste for den anden veninde, og det griber om sig. Pludselig er den anden veninde forsvundet, og hvor langt går man egenligt for sin veninde?

Hvad skal du læse i april?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kødboller i tomatsovs