Røverknold i Rold skov - Gratis glæder for børn

Aprilbøger

Så kom april, og tog solen med. Det er vildt, som solen bare giver go energi, overskud og godt humør. Det er så skønt. De tre bøger jeg har valgt til denne måned, passer rigtig godt til denne stemning, og jeg glæder mig helt vildt meget til at læse dem.

Papmaché-reglen af Hella Joof fra Gyldendal

Jeg har hørt Hella fortælle om sin bogen hos Gyldendal, og jeg grinede en hel del. Jeg elsker Hella og hendes humor. Hun er så skøn og lige til. Jeg glæder mig til at læse om livets uskrevne regler, og om hvordan vi skal være glade for, at vi lever og være gode ved hinanden. Iøvrigt var bogen også en af julens bestsellers.

#Girlboss af Sophia Amoruso fra Gyldendal

Jeg er meget betaget af en god forretning. Hvordan får man DEN geniale idé?, hvordan fører man den ud i livet, og hvordan bliver den så en succes. Sophia Amorusos geniale idé er blevet en kæmpe succes, og det bliver spændende at læse om.

Absolute Beginners af SJ Hooks fra Pretty Ink (Rosinante & Co)

Jeg elsker kærlighedshistorier, og eftersom SJ Hooks er dansker, og har fans som E.L. James, bliver jeg nød til at læse denne bog.

Har du læst nogle af bøgerne, og kan de anbefales?

Se martsbøger her.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Røverknold i Rold skov - Gratis glæder for børn