Krydret tomat- og squashgryde med citron

Aprilbøger

//Reklame – Anmeldereksemplar fra Alpha//

I denne måned tager jeg forskud på sommeren. Først skal jeg en tur til Frankring. Både den franske riviera og Paris. Og derefter tager jeg til Sverige, hvor jeg skal bo på en skånsk vingård. Det kan kun blive rigtig godt, og så er rejserne med 2 af mine favoritforfattere.

Huset på Rivieraen af Natasha Lester

Det er vildt spændende romaner, Natasha Lester skriver, og så er de altid baseret på virkelige hændelser, hvilket gør, at jeg bliver nød til at google nogle af skæbnerne eller begivenhederne i bøgerne. Jeg glæder mig til at opklare, og finde ud af, hvordan endnu en af hendes historier hænger sammen.

Vingården for vilde drømme af Caroline Säfstrand

Bøgerne fra denne forfatter er meget livsbekræftende og hyggelige. Jeg får altid lyst til at være en del af fællesskabet, når jeg er færdig med en af Caroline Säfstrands bøger. Ikke nok med at de altid foregår i de skønneste omgivelser, så er personerne også altid vidunderlige på hver deres måde.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krydret tomat- og squashgryde med citron