Januarmål

Januarbøger

//Reklame – Anmeldereksemplar fra Alpha & Peoples//

Jeg elsker at læse serier. Det, at jeg allerede kender hovedpersonerne, og deres baggrunde finder jeg en ro i, og kan så koncentrere mig om plottet og alle bi-personerne. Og så stiger spændingsniveauet jo altid lidt ekstra, når man bare ved, at historierne bliver gode.

De hvide nætter af Katrine Engberg

Bogen er nummer to i serien om privatdetektiven Liv Jensen. Det brændende blad er nummer 1, og den har jeg anmeldt her. Katrine har ligesom sidst send et personligt håndskrevet brev med til bogen, hvor hun fortæller, hvor denne historie kommer fra. Jeg elsker den dedikation, hun leverer, og glæder mig til gensynet med Liv Jensen.

Mirage af Läckberg & Fexeus

Mirage er den eksplosive afslutning på trilogien om makkerparret Vincent Walder og Mina Dabiri. Jeg har anmeldt første bog i serien her. Läckberg og Fexeus udgør et godt makkerpar. Läckberg kan uden tvivl sit kram, og mentalist-delen finder jeg utroligt interessant. Det bliver spændende, at læse den afsluttende del.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januarmål