Jul i det gamle røde hus af Else Haaf

Januarbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra People's & Alpha//

Jeg elsker bonusmateriale, og har fået det med til begge månedens bøger plus en signering. Det er fedt, når forfatterne tager sig tid til at interagere med læserne, og giver noget baggrundsviden om historieskrivningen.

Først skal jeg en tur tilbage til år 1943 i en lille fiskebåd ved Skanør i det sydlige Sverige, og fremme i nutiden rejser jeg bagefter længere nord på i Sverige til Bjørneby.

Det brændende blad af Katrine Engberg

Kørner og Werner er nu sendt på midlertidig pension, og Katrine Engberg har denne gang skrevet sin egen familiehistorie. Da jeg modtag bogen, var der et håndskrevet brev vedlagt, hvor Katrine Engberg fortæller om, hvordan hun har fået inspiration til historien, og hvorfor hun har skrevet den. Det bliver spændende med en ny historie fra hendes side.

Vinderne af Frederik Backman

Tredje og afsluttende bog i serien om Bjørneby. Det er en mobbedreng på 700 sider. Forfatteren overvejede, om den skulle deles op i 2 bøger, men havde meldt ud, at der kun blev 3 bøger, og det valgte han at holde fast ved. Denne bog havde også en lille hilsen med fra forfatteren, i form af et postkort, hvor han fortæller om at skrive sin længste bog.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i det gamle røde hus af Else Haaf