Drømme & mål for 2020

Januarbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Turbine//

Så mange bøger, så lidt tid. Sådan har jeg det altid, og måske du også kender det. Jeg får slet ikke læst hele det fantastiske udbud, der udkommer hvert år, men her kommer mine valg af bøger til årets første måned.

Se decemberbøger her.

Skyggespillet af Peter Mogensen

Dette er opfølgeren til en debut, som jeg var ret vild med, nemlig I bjørnens klør. Peter Mogensen er kendt som politisk kommentator, og det bærer hans skriverier også præg af. Debut krimien var vild, brutal og hjerteskærende, og nu glæder jeg mig til at læse Skyggespillet, og se om den lever op til I bjørnens klør.

Stemmer der dræber af David Garmark

Tredje og sidste bind i trilogien om superagenten Ditlev Martins. Jeg kender ikke til Garmark´s forfatterskab, og går altid ind for, at man læser en serie fra start. Så jeg må lige researche lidt på serien, om bogen kan læses som enkeltstående, eller jeg lige skal lynlæse nummer 1 & 2 først, og jeg er meget spændt.

Hvad skal du læse i januar?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømme & mål for 2020