5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i januar

Januarbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Alpha forlag//

Året starter ud med ekstra tid til at læse, og det vil jeg benytte mig af. Jeg tager med på en efterforskning af mordet på en skuespiller, og så skal jeg være med til afværge en stor trussel mod firmaet Revenge. Det bliver spændende og måske en smule uhyggeligt.

Når tiden går i stå af Ninni Schulman

Ninni Schulman er svensk journalist, og en forfatter som jeg ikke har læst før. Jeg er altid spændt på nye forfattere, og om de kan levere, det jeg forventer, og om det bliver endnu en fantastisk historie. Jeg ved, at Ninni Schulman sælger godt, så jeg håber og tror på, at det bliver en god læseoplevelse.

Vinger af sølv af Camilla Läckberg

Denne bog er opfølgeren til Det gyldne bur, som jeg syntes, var rigtig god. Den havde spænding, var dybt interessant og hæsblæsende. Lige siden jeg læste bogen færdig, har jeg glædet mig til toeren, og nu er det heldigvis blevet tid. Jeg har elsket alle Camilla Läckbergs bøger. Hun skriver, så spændingsniveauet stiger igennem bogen, og gør det simpelthen så godt. Hun er uden tvivl en af mine yndlingsforfattere.

Hvad skal du læse i januar?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i januar