Panini brød

Septemberbøger

//Reklame – Anmeldereksemplar fra People’s & Harper Collins//

Efteråret og vinteren venter forude, og de mørke dage og aftener indbyder til hygge på sofaen med dejlige bøger. Disse fine bøger byder på opklaringen af en mordsag, og hemmeligheder blandt venner der skal frem i lyset. Det bliver rigtig godt.

Box af Läckberg & Fexeus

Jeg er spændt på, om Läckberg også skriver godt i selskab med Fexeus. Hun er jo en mester i den kunst, at hvert kapitel i hendes bøger afsluttes på en så spændt måde, at man bare må læse videre. Hun holder spændingen højt, og man kan slet ikke få nok. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med bogen, og se hvad Läckberg og Fexeus sammen har at byde på. Denne bog er første bog i en trilogi.

Et spilt sekund af Mhairi McFarlane

Mcfarlane skriver sjove og romantiske romaner, og jeg har elsket alle dem, hun har skrevet. Så jeg glæder mig til at komme med på en rigtig kærlighedstur, hvor siderne slår gnistrer og amors pile flyver rundt. Jeg trænger til at læse en kærlighedshistorie, og håber, at McFarlane kan levere, som hun plejer at gøre. Historien lyder i hvert fald spændende.

Hvad skal du læse i september?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Panini brød