Pyjamas Party

Træningsplan uge 47 og Mascha Vang

Jeg har rykket mine løbeture ind i fitnesscentret og sat dem ned fra 3 km til 2 km. Jeg kan løbe 2 km uden pause. Jeg skal selvfølgelig op på 3 km igen, men jeg vil øve mig langsomt, så jeg forhåbenligt snart kan løbe 3 km uden pause. Jeg vil stadig løbe en tur ude i det fri, i det omfang at det er muligt for mig.

loeb

Jeg har brug for ny inspiration til min hjemmetræning. Så inden for de næste par uger vil jeg træne efter programmet fra bogen ‘Kom i gang med Mascha Vang’. Mascha Vang er vist mildt sagt Danmarks kendt, blogger og mediedarling. Hun har humor, selvironi og er uden tvivl en lækker gås. Hun har skrevet bogen i samarbejde med træner Anne Bech. Inden jeg går igang, skal jeg lige læse bogen, og så skal jeg måles og vejes i fitnesscentret. Jeg vil stadig spise efter Senseprincipperne, og ellers vil jeg følge Maschas råd og vejledning. Det bliver spændende, og jeg glæder mig bl.a. til

  • Nye øvelser
  • Ny viden
  • Daglige træningsprogrammer

masha

Mandag: 22 mavebøjninger

Stå på hænder. Se her 

Tirsdag:  4 push-ups. Se her 

Planken på siden 30 sekunder på hver side. Se her

Onsdag: Fitnesscenter 1 time

Løbetur 2 km uden pause

Torsdag: 10 hofteløft. Se her 

Planken 1 minut

Fredag: Hulahoppe 5 min.

Wall-sits  30 sekunder. Se her

Lørdag: Fitnesscenter 1 time

Løbetur 2 km uden pause

Søndag: Cykeltur 5 km

10 jumping squats. Se her
/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pyjamas Party