Status på mit år med bloggen

Push-ups på en mindre elegant måde

Nøj hvor ser jeg bare ikke elegant ud på nogen måde, når jeg laver push-ups. Det er ca. et halvt år siden, jeg kunne tage mine første push-ups. Jeg spurgte en medarbejder i fitnesscentret til råds om, hvordan jeg skulle lære at tage push-ups. Hun anbefalede, at jeg trænede planken, og efter noget tids træning kunne jeg pludselig komme op igen, når jeg begyndte at bøje armene. Jeg er der absolut ikke endnu. Jeg kommer længere og længere ned, jo flere gange jeg prøver, og jeg kan klare 4 stk. Det går fremad, og teknikken skal øves, men mon det nogenside bliver elegant?

armb

Push-ups kan laves mange steder, i mange forskellige versioner, og er en suveræn øvelse, der træner en stor del at kroppen. Den udvikler bryst, arme, mavemuskler og ryg og styrker din balance.

Bøj armene og sænk dig langsomt næsten ned til underlaget, mens du holder kroppen strakt. Stræk armene, og løft dig op igen, mens du stadig holder kroppen strakt og ikke svajer i ryggen.

Brug gerne kommentarfeltet og fortæl mig hvor mange push-ups du kan tage.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på mit år med bloggen