Madplan uge 30

Planken på siden

En af mine øvelser her hjemme er planken på siden. Den er mega hård. Jeg kan lige knap og nap stå 40 sekunder på her side, og min arm ryster for vildt bagefter, men det føles godt og gør mindre ondt for hver gang.

planken

Løft den ene arm lige op, mens du drejer kroppen, så du kommer til at hvile på ydersiden af den underste fod. Hold stadig kroppen helt lige. Drej kroppen tilbage, og støt igen med begge hænder i underlaget. Gentag til den anden side.

Denne øvelse er meget effektiv til at styrke de muskler som stabiliserer kroppen, og virker i synergi på alle muskelgrupper, hvis den udføres korrekt. Øvelsen får fat i alle musklerne omkring maven, ryggen og hoften. 

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 30