Kontakt

Tænk stort af Maiken Ingvordsen

Bogen ser spændende ud, og virker meget detaljeret. Jeg håber på, at jeg kan bruge en ting eller to fra bogen i mit daglige arbejde i butikken. Forfatteren blev kåret som årets kvindelige iværksætter i 2010, så hun må helt sikkert have masse af interessant viden at byde ind med.

Der er rigtig meget at tage stilling til, hvis du vil være iværksætter og leve af dine idéer. Denne bog tager dig i hånden, og guider dig efter en model, der hedder Tænk Stort Canvas. Her skal du igennem modellens  7 rum, og du får alt, hvad du skal vide, til at komme igang som iværksætter. De 7 rum er følgende..

  • Rum 1: Din personlige motivation
  • Rum 2: Research og unikhed
  • Rum 3: Produkt og prissætning
  • Rum 4: Network og team
  • Rum 5: Markedsføring og PR
  • Rum 6: Salg og indtægter
  • Rum 7: Drift og launch

Bogen er fyldt med øvelser, og når den er læst, og øvelserne er lavet og skrevet ned, har du lavet alt forarbejdet til en forretningsplan, og du kan roligt og sikkert slippe din iværksætter løs.

Bogen er meget inspirerende og fuldkommen, fordi den kommer rundt om alt, hvad man skal vide, inden man springer ud som selvstændig. Nu er jeg ikke iværksætter men leder, og alligevel har jeg fået meget viden, som jeg kan bruge i mit job som butikschef.

Jeg er meget optaget af markedsføring og PR, da jeg arbejder i butik, og altid har brug for nyt imput indenfor dette emne. Det interessante som jeg lærte i denne bog var, at hvis man går efter en stor målgruppe, rammer man sjældent plet, da budskabet bliver bredt og udvandet. Går man derimod efter en nichemålgruppe, vil det give en større gevinst.

Netværkskapitlet fangede mig også. Jeg har aldrig været god til at netværke, men ser nu mulighederne ved at arbejde meget mere med det emne. Og så er det jo drønvigtigt for forretningen, da alle i ens netværk også er ens potentielle kunder.

Bogen byder på en masse spændende og nyttige tips. Så drømmer du om at blive selvstændig, eller bare ønsker inspiration til din nuværende virksomhed, eller dit job som leder, så er denne bog helt sikkert noget for dig.

Tænk stort af Maiken Ingvordsen fra Lindhardt & Ringhof ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kontakt