Min sommer Bucket List

Businessmor

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Aronsen//

Ordet businessmor lyder interessant. Jeg glæder mig til at læse, hvordan Christine Gouchault både har tid til at være familiemor, starte virksomhed og være businesskvinde. Håber hun har nogle gode fif i ærmet, da det kan være en svær balance for mange kvinder.

Christine Gouchault fortæller, hvordan du finder plads til din passion og din familie. Hvordan du kommer uden om alle de klassiske faldgruber, og hvordan du lykkedes med din virksomhed.

I bogen findes der redskaber og øvelser, til hvordan man starter en virksomhed op, men også hvordan man på sigt holder den kørende. Man kommer helt ned i detaljen, og rundt om hvert et vigtigt emne inden for iværksætteri.

Bogen er delt op i følgende 3 trin:

  1. Find din drivkraft, og slip dine bremser.
  2. Din strategi.
  3. Optimer dine ressourcer, og nå mere.

Christine Gouchault har en række af relevante uddannelser og erfaring indenfor forretningsudvikling. Det videregiver hun her i samspil med interviews af 10 mødre, der alle har skabt en succesfuld virksomhed.

Bogen virker komplet, og er meget inspirerende. Den kommer rundt om mange udfordringer og dilemmaer, som en iværksætter kan stå overfor, lige fra det første spadestik, til hjulene er godt kørende.

Jeg kunne ret godt lide guiden igennem forberedelsen til en virksomhedsstart. Bogen indeholder relevante øvelser og krav om at tage stilling til mange vigtige ting, men er også oplysende og fyldt med brugbar og relevant viden.

Det var spændende at læse de forskellige interviews med de mange selvstændige kvinder. Fortællingerne spænder vidt afhængig af branche og familieform, og dilemmaerne om at give sig selv lov til at knokle i virksomheden, men også om at være sammen med børnene/familien er mange. I den forbindelse blev der også lagt vægt på, hvor vigtigt det er, at man har et bagland, der støtter og bakker op, om det man laver, for at det skal lykkedes.

Bogen rummer det hele i tilpas omfang og dybde for mit vedkommende, og de mange interviews giver rigtig god energi.

Businessmor af Christine Gouchault fra Forlaget Aronsen ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min sommer Bucket List