Økologiske brødposer i bomuld

All in af Jesper Buch

Jeg synes, at det er brugbart og lige til at gå til, det som kommer fra Jesper Buch. Og så elsker jeg hans ærlige måde at udtrykke sig på, og hans personlige erfaringer. Derfor glæder jeg mig til at læse denne bog. Lille, nem og hurtig læst.

Jesper Buch giver i denne bog 10 knivskarpe tips, til dig som gerne vil være iværksætter. Han trækker på egne erfaringer fra sin spæde start som iværksætter med Just Eat, til nu hvor han er millionær og angel investor. Han fortæller, hvad der skal til for at lykkedes, hvordan man skal få virksomheden til at vokse, og hvilke fejl man skal undgå.

Nogle af hans gode råd lyder..

  • Fortæl din familie, at de ikke ser dig de næste par år, men at du selvfølgelig kommer hjem og sover.
  • Fortæl andre om din idé.
  • Du skal brænde igennem.
  • Gennemgå hver en lille detalje i dit regnskab.

Knivskarp og gennemført iværksætterbog som er både nem og hurtig at læse.

Jeg er stor fan af Jesper Buch, hans meninger, holdninger og det han har opnået. Jeg ville aldrig selv gå så langt for et job pga min familie, men jeg beundre dem der gør, og derfor fortjener de selvfølgelig også gevinsten.

Jesper Buch har taget ved lærer af sine fejl, og kan finde ud af at bruge sine styrker, hvilket han fortæller om i bogen. Den er særdeles brugbar og fantastisk. Det er selvfølgelig en bog for iværksættere, men den kan bestemt også læses og bruges, hvis man er leder. Jesper Buch har mange gode og effektive tips til, hvad man skal gøre, og hvordan man skal arbejde, hvis man skal vækste i sin virksomheden.

Tro på at det lykkedes, tro på dig selv og dine medarbejdere, tro på overlevelse og du vil vinde i det lange løb.

Jeg kan varmt anbefale bogen til alle der drømmer om at blive iværksætter eller leder.

All in af Jesper Buch fra Peoples Press ♥♥♥♥♥♥

Jesper Buch har også skrevet bogen Kick-ass. Den kan du læse min anmeldelse af her.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økologiske brødposer i bomuld