Decemberbøger

Kontakt

Hvis du kunne have interesse i at samarbejde med mig og min blog, er jeg åben overfor flere muligheder. Det kunne være anmeldelser af produkter eller steder, gæsteindlæg, overraskelsespakker, konkurrencer mm. Jeg er åben og lydhør og modtager også gerne invitationer til relevante events.

Jeg er kun interesseret i at samarbejde om emner, jeg allerede skriver om, og forbeholder mig derfor retten til at sige nej tak, hvis jeg ikke synes, at det har interesse. Jeg viser kun ting, jeg elsker, og kan anbefale til andre. Alle indlæg er mine egne holdninger, meninger og oplevelser, ligesom alle billeder er mine egne.

Du kan kontakte mig på lidtbedreliv@gmail.com og se mere på Facebook & Instagram.

Samarbejde

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Decemberbøger