Cheyenne Hotel i Disneyland Paris - Frankrig

Novemberbøger

//Reklame – Anmeldereksemplar fra Harper Collins & People’s//

De mørke aftener er over os, og hvad er bedre end en hyggelig kærlighedsroman under tæppet i sofaen. November bliver fyldt med kærlighedshistorier, (jeg skal også varme op til de skønne julehistorier). Med den rigtigte bog i sofaen er det nemmere at ignorere efterårskulden og mørket udenfor.

Imellem os af Mhairi Mcfarlane

Jeg er vild med de historier, Mcfarlane skriver. De fanger, og er hyggelige blandet med lidt flabethed, og derfor er jeg altid spændt, når der udkommer en ny fra hendes side. Imellem os er Mcfarlanes 9. bog på dansk, og jeg har læst de første 8, og elsket hver en side.

Alt det vi aldrig kom os over af Lucy Score

Lucy Score er nyudgivet forfatter i Danmark, men er en populær amerikansk bestseller forfatter, der har udgivet mere end 30 kærlighedsbøger. Læsere i hele verden følger hende på de sociale medier, hvor hun har mere end 42 millioner viste videoer. Jeg elsker kærlighedsbøger, og glæder mig til at læse med. Og der er allerede en to’er på vej. Vigtig viden!

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheyenne Hotel i Disneyland Paris - Frankrig