Novembermål

Novemberbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Trine Lykke Loughran, Louise Roholte og Lars Bjerregaard Jessen//

I denne måned har jeg tre danske forfattere med. Jeg har ikke læst noget af dem før, men jeg er spændt på, hvad de har at byde på, og jeg glæder mig til de nye bekendtskaber.

Nøgent hjerte af Lars Bjerregaard Jessen

Nøgent hjerte er skrevet som en hyldet til livet, som jo er skrøbeligt, og fyldt med prøvelser, både fysisk og psykisk. Og om kærlighed, skæbne og angst. Lars har boet 9 år i udlandet, hvilket jeg håber smitter af i bogen. Og så glæder jeg mig til, at skal med til Afrika og bestige Kilimanjaro.

En enlig lærke af Louise Roholte

Louise Roholte er en dansk forfatter, der skriver historier til ugebladene. Hun har også udgivet flere børne- og ungdomsbøger, og var i 2016 nomineret til Orla-prisen. Nu skriver hun også voksenfiktion, og denne bog er en af resultaterne. Det bliver spændende at læse med.

I det mørkeste, der findes af Trine Lykke Loughran

Forfatteren her har været nomineret til både en Bodil og en Jørgen Munch-Christensen debutantpris for en tidligere roman. Jeg frygter dog lidt, at skal læse denne bog, da jeg kender til barnløshed, og ved hvor svært det er at være i. Så en pakke kleenex er nok smart at have ved hånden, når jeg starter på historien.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Novembermål