I det øjeblik var jeg din af Mhairi McFarlane

Novemberbøger

Jeg er håbløst bagefter i min læsebunke, derfor har jeg sat bogstakken ned til to bøger om måneden. Og dermed håber jeg på, at jeg kan få indhentet det forsømte. Jeg går også en travl tid i møde, hvilket ikke gør det bedre, men bestemt hyggeligere.

Se oktoberbøger her.

Stadig mig af Jojo Moyes fra Cicero

Tredje bog i serien om Louisa Clark som nu er kommet til New York. Jeg er vild med Lou, og hendes måde at være på og klæde sig på. Hun er skøn langt ind i hjertet, og en veninde man vil elske at have. Jeg er også spændt på, om hendes forhold til Ambulance Sam holder, når de skal bo i hvert sit land. Jeg glæder mig vildt meget til at læse denne bog.

Rosie Hopkins’ søde jul af Jenny Colgan fra Cicero

Jeg elsker julebøger. Alt ved julen er hyggelig, og lidt mere når det er på bog. Jeg skal tilbage til den hyggelige lille slikbutik i juletiden, til Rosie og mindes barndommens søde sager. Det bliver så skønt, og især i denne tid, hvor julen så småt begynder at blomstre op alle steder.

Hvad skal du læse i november?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I det øjeblik var jeg din af Mhairi McFarlane