Vinderne af Frederik Backman

Cheyenne Hotel i Disneyland Paris – Frankrig

Hotel Cheyenne er et af de hoteller, der findes indenfor Disneyland Paris Resort. Temaet er Det Vilde Vesten, og atmosfæren er autentisk både inde og ude. Indretningen og udsmykningen er detaljeret, og går helt i tråd med det western tema, der er sat op. Der er ikke overladt noget til tilfældighederne, og det er sjovt for både børn og voksne.

Vi kørte til Paris, og overnattede i Belgien på vejen derned. Hjemturen blev kørt i et stræk. Det var nemt at finde Disneyland Resort, og der var gratis parkering og masser af plads.

Vi ankom kl.13, og fik lov at tjekke ind med det samme, hvilket altid er vildt fantastisk. Jeg hader at ankomme, og man så skal vente på at tjekke ind til kl.15 eller kl.16. Vi fik alle et Magic Pass. Det skulle bruges til at komme ind på værelserne, og til at komme ind i Disneyland. Genialt at vi kunne bruge det samme kort. Børnene fik Disney nøglesnore, så var der bedre styr på kortet.

Hotellet er et 3 stjernet hotel med 1000 værelser, fordelt på 14 huse. Alle husene har et Westernnavn, og vi boede i Wyatt Earp.

Hotellet ligger i gåafstand til parken. Det tager 15 til 20 minutter at gå turen. Men der holder busser udenfor hotellet hvert 12 minut, så det er altid nemt at komme frem og tilbage.

Disney oplevelsen findes ikke kun i parkerne, men også på hotellet. Værelsernes temaer var fra Toy Story filmen. Der var billeder af Woody & Jessie, en lampe lavet som en cowboystøvle med skærm, og spejl som skulle forestille en hestesko. Vi havde 2 værelser med 2 dobbeltsenge på hvert værelse, eget badeværelse, og lille entre. Lækkert værelse med plads, dejlige senge og rent og pænt. Der var tv med forskellige Disney kanaler og gratis Wi-Fi.

Udenfor vores hus var der mulighed for en ridetur på nogle fine ponyer hver dag mod betaling.

På hotelles fandtes der også en Starbucks , hvor der var god kaffe, lækre sandwich, toast og panini.

Ved siden af Starbucks lå General Store. Butikken var fyldt med masser af Disney-souvenirs, som man også kunne finde inde i parkerne.

I Chuck Wagon Café serverede de morgenmadsbuffet, som man kunne tilkøbe. Maden var ikke specielt lækkert, men ok. Her kunne man spise ved borde, der var sat op i rigtige hestevogne, eller i baren hvor stolene var skiftet ud med sadler.

Generelt over hele hotellet var der en god service. Alle var flinke, og man skulle ikke vente på et rent bord, eller et rent W.C. Det var styr på det hele.

Vi var glade for at bo på hotellet, området var flot, hyggeligt og gennemført, og vi kommer gerne igen.

Cheyenne Hotel i Disneyland Paris – Frankrig ♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af Frederik Backman