Favoritrestaurant på Mallorca

Alene i Paris

Nu er jeg godt nok ikke alene i Paris, men på Mallorca med min familie.

Denne lille bog er bare helt perfekt til stranden eller poolen. Den er hurtig at læse, og fylder ikke meget i strandtasken. Siderne er små, så hvis man bliver forstyrret hele tiden af børnene, så er det nemt at finde tilbage og følge med. Den har et let, flydende og dejligt sprog, og kunne ikke være en skønnere sommerlæsning.

image

Jeg har læst ‘Mig før dig’ af samme forfatter, og faldt pladask for bogen. Derfor skal jeg selvfølgelig læse mange flere af hende, og derfor har jeg også valgt denne bog.

Nell er 26 år og ikke særlig eventyrlysten. Alligevel planlægger hun en weekendtur til byernes by Paris for hende selv og hendes kæreste Pete. Hun planlægger turen lige så omhyggeligt, som hun styrer sine sager på arbejdet. Hvor skal de bo, hvilke seværdigheder skal de se, og på hvilken fortovscafé de skal holde i hånd og spise croissanter.

Hun står på stationen, og venter på Pete. Hun sender ham en sms, da toget snart kører. Pete svarer, at han beklager, men pludselig har fået travlt på arbejde, og ikke kommer. Måske senere.

Nell er alt for chokeret til at være vred. Stiger på toget alene på vej til Paris, uden at vide om hendes kæreste dukker op eller ej.

Hun ankommer til hotellet, som se lovende ud, og nægter derfor at lade sig slå ud. Receptionisten anbefaler en café, hvor Nell kan spise middag. Hun fisker sin notesbog op af tasken, og skriver ‘lev i nuet’ på den blanke side, og sætter to streger under.

Næste dag ved en maleriudstilling møder Nell tjeneren Fabien fra dagen før. Det fører til en sightseeingtur rundt i Paris, og måske Nells livs eventyr.

Bogen er så skøn. Jojo Moyes kan virkelig fortælle en historie på en helt specielt måde, så man ikke kan undgå at holde af hovedpersonen, og sætte sig i hendes sted.

Læs den! Du vil ikke fortryde det.

Alene i Paris af Jojo Moyes ♥♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

2 kommentarer

 • Tak for tippet 🙂 Stod lige og var på udkig efter den næste rejsebog 🙂 Kun til en lille 12 dages ferie i Filippinerne, men der skal jo en god bog til – som ikke er for lang 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jkiilsgaard

   Hej Trine. Jeg er glad for, at du kunne bruge tippet. Ha en rigtig dejlig ferie. /Janni

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritrestaurant på Mallorca