Spinat med feta og valnødder

Dagsspa på Hotel Viking i Sæby

I maj var mine veninder og jeg på det lækreste dagsspa-ophold på Hotel Viking i Sæby. Vi kørte tidligt lørdag morgen, så vi kunne få mest mulig ud af dagen. Det der med lige at tage væk, slappe af og blive nulstillet, er jeg ret dårlig til, så det var dejligt endelig at komme afsted.

img_1561

I prisen var entré til Aqua Spa afdelingen (9.00 til 19.00), badekåbe, tøfler, håndklæde og brunch. Indenfor var der 3 forskellige saunaer, 2 boblebade og en stor pool. Udendørs i den hyggelige gårdhave var en donutpool, hvor strømmen fik en til at flyde rundt og rundt. På taget endnu en pool og et boblebad plus den smukkeste udsigt til havet.

Hotelbrunch når det er bedst. Alt hvad man kunne ønske sig og lidt til. Det her er vegetarudgaven, og den var møj lækker.

Vi gik rundt i badekåbe og tøfler, når vi ikke lå i blød i den ene, anden og tredje pool. Vejret var vidunderligt, så vi slappede af i gårdhaven, nød solen og forsynede os med boblende vand og frisk frugt.

Alle faciliteter var pæne, rene og nydelige, og stemningen var afslappende og bare skøn.

Det var virkelig dejligt med en lille timeout fra hverdagens travlhed, og jeg vil gerne gøre noget lignende snart igen, og især i mine travle perioder. Bare et lille pusterum, hvor man når at geare helt ned. Så skønt.

Dagsspa på Hotel Viking i Sæby ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinat med feta og valnødder