Halloween i Tivoli

Hotel Tivoli i København – Danmark

Min veninde fortalte, at hun boede på Tivoli Hotel i sommers med sin søn. Hun syntes, det var billigt. I prisen med hotellet havde hun købt en all inklusive pakke til Tivoli. Så da vi havde bestemt os for at tage i Tivoli i efterårsferien, tjekkede jeg Hotel Tivolis hjemmeside for priser.

IMG_0052

Jeg har tit kørt forbi hotellet om aftenen, når jeg har været til møde i København. Hvor er det bare flot med alle de farvede lys. Et rigtig Tivoli Hotel.

All inklusive pakken lyder på et besøg i Tivoli i én samlet pakke. Tivoli inklusiv entré, turpas, adgang til akvariet, forlystelsesfoto og en lækker middag på en af de mange restauranter.

Vi betalte 2451 kr. for et familie værelse på 8. sal med udsigt til vandet. All Inklusive billetter for børn under 8 år koster 339 kr. og over 8 år 489 kr til Tivoli. Det vil sige, at vi har betalt 795 kr for hotelovernatningen inklusive morgenmadsbuffet. Og det er da en ok pris.

IMG_0036

Jeg elsker at bo på hotel, især lækre hoteller med noget for børn. Afslapningen i at have fri fra hus, have, vasketøj og madlavningen, og bare være sammen med sin familie, er balsam for sjælen. Hotellet var flot, rent og lækkert. Servicen var fantastisk. Der var legerum, fitnessrum, svømmingpool og udendørs legeplads. Kan du huske disse spejle?

IMG_0030

Hotel Tivoli i København ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween i Tivoli