5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i november

Novemberbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Turbine//

November byder på nye bøger, af forfattere jeg ikke kender, eller har læst noget af før. Det er selvfølgelig altid trygt, at læse de forfattere man kender, så ved man jo, hvilken havn man er i, men der er også noget spændende over at åbne en ny bog af en ny forfatter, så man overhovedet ikke ved, hvilke vej man skal. Og derfor bliver det ekstra spændende i denne måned.

Se oktober her.

Final Girls af Riley Sager

Jeg har længe haft bogen stående i reolen, men er aldrig kommet i gang med den på trods af, at bagsideteksten lyder spændende og blodig. Stephen King har anbefalet den, så tænker ikke, at den er for sarte sjæle. Men nu skal det være, og så håber jeg, at jeg tør at læse om grusomhederne.

Sensommerjagt af Anders de la Motte

Jeg stødte på Anders til forlagscrawl med Arnold Busck i oktober, og blev ret betaget af hans fortælling om bogen her, som er en psykologisk krimi. Der er altså noget tilfredsstillende over at høre en forfatter fortælle om sin bog, for derefter at læse den og mindes det fortalte. Bogen er iøvrigt den første i en trilogi.

Hvad skal du læse i november?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i november