En chance mere af Emiko Jean

Sparkling Hair and Body Mist fra Rituals

//Reklame - Gave fra Polhem Denmark & Rituals//

Jeg er kæmpe fan af dette produkt. Forfriskende skønhedsoplevelse der vækker sanserne, og giver en følelse af velvære. Jeg er ekstra vild med, at den også kan bruges i håret, da den giver glans til de tørre hårlokker.

Sparkling Hair and Body Mist er lavet på sød appelsin og cedertræ, og har en forfriskende duft af blomster, unden at være for kraftig. Den sanselige oplevelse lader huden og håret ånde let og naturligt, og giver energi til sjælen.

Misten kan bruges på både kroppen og i håret, hvilket gør den nem at køre ind i den daglige skønhedsrutine. Sprayen er let at dosere, og efterlader hverken håret eller huden fedtet. Duften holder i flere timer, og den vandbaserede blanding kan bruges på tøjet uden at plette, hvilket er et stort plus for mig.

Rituals Sparkling Hair and Body Mist er perfekt til at friske krop og hår op i løbet af dagen. Skønhed og funktionalitet på en lækker måde, som giver en let duft og smuk glans.

Sparkling Hair and Body Mist fra Rituals ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En chance mere af Emiko Jean