Vild med dig af Mhairi McFarlane

Keratin Hair Mask fra Rituals

//Reklame - Gave fra Polhem Denmark & Rituals//

Jeg øver mig i at bruge hårkur en gang om ugen, og allehelst 2 gange. Mit hår kan ikke få nok fugt. Jeg gør det aftenen inden en hårvask (jeg vasker kun hår hver anden dag), og masserer det godt ind i hårspidserne. Jeg sætter håret op i en knold, og sover med det om natten på et håndklæde. Når kuren skal vaskes ud, skyller jeg først håret, og bagefter vasker jeg håret to gange for, at få det ordentligt rent.

Denne hårkur fra Rituals er fyldt med keratin, som styrker håret og beskytter mod knækkede og spaltede spidser, og arganolie der er rig på E-vitamin, og gør håret både blødt og fugtigt. Duften på denne maske er dog lidt skarp i modsætning til de andre produkter fra Rituals.

Kuren skal kun sidde i håret i 5 minutter, og så vaskes ud igen. Jeg lader den dog sidde længere. Mit hår ser sundt ud, når jeg har brugt hårmasken, og føles både blødt og fugtmættet. For at lukke hårstråene efter en kur bruger jeg altid balsam som forsegling.

Du behøver ikke gennemvæde dit hår med kuren, håret suger nemlig ikke ekstra, fordi du bruger mere produkt.

Keratin Hair Mask fra Rituals ♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild med dig af Mhairi McFarlane