Dansende Biler af Camilla Nellemann

Hair Mousse fra Rituals

//Reklame - Gave fra Polhem Denmark & Rituals//

Jeg har, så længe jeg kan huske, brugt mousse til håret. Det virker perfekt i forhold til mine naturlige krøller. Totterne bliver afstivet, er mere holdbare, og krøller mere op. Uden skum bliver mit hår flat og elektrisk, men med skum kommer der volumen, og jeg får et fyldigt look. Jeg bruger altid mousse med ekstra hold, så der er styr på hårpragten.

Jeg bruger moussen i nyvasket hår. Flasken skal rystes godt, inden jeg trykker en stor portion mousse ud. Så arbejder jeg moussen ind i håret fra hårrødder til spidser. Nogle gange lader jeg det lufttørre, andre gange bruger jeg min føntørre, som er til krøllet hår.

Denne mousse er fra Rituals Collection Elixir og lavet af arganolie og økologiske ris, som beskytter, styrker og nærer håret.

Moussen har en lækker fast konsistens, og et rigtig godt hold, som holder hele dagen. Den fungerer godt i mit hår, og giver volumen til krøllerne. Den fedter og klæber ikke i håret, men virker blød, stiver lidt af og samler lokkerne. Rituals er eksperter i den perfekte duft, og denne er ingen undtagelse. Den er meget anbefalingsværdi på alle måder. Kvaliteten er i top, den er effektiv, og får det bedste frem i mine krøller.

Hair Mousse fra Rituals ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dansende Biler af Camilla Nellemann