Lego House i Billund

Urban Hydrating Mist fra Rituals

//Reklame - Gave fra Polhem Denmark & Rituals//

Jeg har aldrig kunnet se fidusen ved at bruge en mist, og jeg ved faktisk ikke hvorfor, for jeg har aldrig prøvet en. Det har jeg så nu, og jeg må sige, at jeg er kæmpe fan. Jeg bruger den ikke hver dag. Men hvis jeg er lidt træt en dag, eller hvis det har været varmt, og jeg lige trænger til et frisk pust i ansigtet og på halsen, er denne mist faktisk et ret fedt og nemt produkt.

Ansigtsmisten tilfører huden ekstra fugt, og giver en frisk fornemmelse, hvis den føles træt eller tør i løbet af dagen. Et enkelt sprøjt former sig som en usynlig beskyttende barriere, og giver følelsen af renhed og friskhed samt beroliger og nedkøler huden.

Denne fugtspray indeholder indisk rose, som er kendt for sin søde og delikate duft, og hyaluronsyre som beskytter og genopretter hudens naturlige fugtbalance.

Det er nemt at bruge en mist. Et enkelt eller to sprøjt i ansigtet, og man føler sig som ny igen, og så er den forfriskende ovenpå makeuppen i løbet af dagen. Har du ikke prøvet en mist, har du helt sikkert noget tilgode. Alle burde have en mist i tasken.

Urban Hydrating Mist fra Rituals ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lego House i Billund