Jul i boghandlen af Jenny Colgan

Intense nourishing hair oli fra Rituals

//Reklame – Gave fra Polhem Denmark & Rituals//

Mit hår er kraftigt, krøllet og til den tørre side, og kan ikke få fugt nok. Først som voksen blev jeg introduceret til hårolie, hvilket jo er en genial opfindelse. Vinterkulden gør det ikke bedre for håret, og så får man tilmed også elektrisk hår, eller jeg gør i hvert fald. Kruset, tørt og elektrisk hår kan til tider kræve en del arbejde.

Denne hårolie indeholder arganolie og tsubaki. Arganolie blødgør håret, giver meget fugt, og er rigt på E-vitamin. Den er kendt for at behandle tørt og skadet hår, og binder fugten uden at fedte. Tsubaki olien lindrer, beroliger og er nærende. Den giver en fin glans, og håret ser mere sundt ud. Med olien bliver de krusende hårlokkerne tæmmet med det samme, og olien giver en blødgørende effekt.

Jeg bruger ikke olie i hele håret, men kun i længderne, og så kommer jeg det altid i tørt hår. Er du ikke vant til at bruge olie i håret, så pas på, for det kan hurtigt komme til at se fedtet eller vådt ud. Jeg bruger 2 til 3 dråber i mit hår, som er stort og langt.

Håret ser sundere ud uden at shine for meget, og samler de spaltede spidser. Og så er den god til det elektriske hår i disse kolde tider. Som altid hos et Rituals produkt, er duften i top. Den er sød og behagelig, om minder mig om, hvor dejligt velvære er.

Intense nourishing hair oli fra Rituals ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i boghandlen af Jenny Colgan