Påskeæg fra Rituals

Skin Brightening Face Exfoliator fra Rituals

//Reklame – Gave fra Polhem Danmark & Rituals//

Sommeren er over os, og huden skal gøres klar, så jeg kan opnå en sund og dejlig sommerglød. Med peeling undgår man tilstoppede porer, og får fjernet de døde hudceller. Huden bliver ren, og får nemmere ved at absorbere cremen.

Skin Brightening Face Exfoliator er kendt fra kollektionen Namaste, og dufter frisk at citrus. Den er kendt for sine fugtgivende egenskaber, og gør huden blød og frisk. Den renser og rengøre huden, og modvirker dagligt forurenende faktorer.

Jeg bruger min peeling 2 gange om ugen. Den ene gang mens jeg er i badet, og den anden gang inden brug af maske. Jeg gør mit ansigt vådt, og massér den herefter ind.

Det bedste jeg ved, er en peeling hvor de små skrubbepartikler kan mærkes på huden. Det giver følelsen af ren, frisk og ny hud, og sådan har jeg det med denne peeling. De små scrub-partikler er udvundet af bambus, hvilket for mig symbolisere bæredygtighed og beslutsomhed.  Skrubartiklerne renser huden effektivt uden at irritere. De døde hudceller forsvinder, og huden ser frisk og strålende ud.

Denne peeling er nærende og plejende og regulere hudens fugtbalance. Huden efterlades blød og beroligende med en lysere og strålende teint.

Skin Brightening Face Exfoliator fra Rituals ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeæg fra Rituals