16 aktiviteter til Halloween

Hemp Face Cream & Face Oil fra Tonymoly

//Reklame – Gave fra Polhem Danmark & Rituals//

For tiden bruger jeg disse produkter, og jeg er vild med, at de er veganske. At de er veganske, er en kæmpe fordel men, at de også virker efter hensigten, er så lækkert. Jeg synes, at der kan være langt mellem virkelig gode og lækre produkter, men disse får altså topkarakter. Og sammen er de det helt perfekte par.

Aahhh hampplante i skønhedsprodukter tænker du måske, ligesom jeg gjorde, men det er blevet en populært ingrediens at bruge i vores hudplejeprodukter. Hampfrøolie indeholder Omega 3 & 6, som fornyer huden. Det vil sige, at olien er god til at gennemfugte huden, så den ikke føles tør og kløende.

Hemp Face Oil

Jeg bruger olien til at mætte huden, inden jeg smører ansigtscremen på. Den giver god fugt, nære og blødgøre huden, uden at efterlade den fedtet. Olien indeholder gode ingredienser som jojobaolie, E-vitamin og antioxidanter, som både beroliger og beskytter huden.

Hemp Face Cream

Cremen holder det den lover. Den giver intensiv fugt, det er så lækkert. Den er dejlig fyldig at smøre i ansigtet, og trænger ind i huden, uden at tørre ud. Min rødme og tørre irritation i huden er helt  forsvundet, og huden virker tilmed beskyttet hele dagen. Hvis du også har meget tør hud, ligesom jeg har, så husk at smøre produkterne på, mens dit ansigt er fugtigt, så de kan lukke fugten inde, før den forsvinder.

Jeg synes, at jeg har fundet to produkter, der rigtig godt kunne gå hen og blive et par klassikere, og som passer perfekt til min hud, der ofte er tør og stram.

Hemp Face Cream fra Tonymoly ♥♥♥♥♥♥

Face Oil fra Tonymoly ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16 aktiviteter til Halloween