Superhelten Charlie - Årstiderne af Hussam Al-Mashadani

Restoring Face Oil fra Rituals

//Reklame - Gave fra Polhem Danmark & Rituals//

Jeg kan godt lide at skifte mellem en ansigtscreme og en ansigtsolie. Jeg synes, at de supplere hinanden rigtig godt, i de forskellige sæsoner, og alt efter hvad min hud har brug for. Hvis min hud er meget tør, bruger jeg dem begge, først ansigtsolie og derefter bruger jeg en dagcreme ovenpå. Det giver en dejligt blød og lækker hud.

Restoring Face Oil er fra collectionen Namaste. Den er kendt for sine foryngende og anti-aldrende egenskaber, og efterlader huden blød og beroliget. Den er både mild, nærende og plejende, og regulere din huds fugtbalance.

Min hud er meget tør, og derfor bruger jeg 4 til 5 dråber olie hver gang.

Jeg bruger olien, inden jeg går i seng, og smører et tykt lagt på både ansigt og hals, så den kan arbejde sig godt ned i huden i løbet af natten. I sommerperioden bruger jeg sjældent olie, da den i løbet af dagen ligger sig som en hinde på mine øjne, hvilket er meget generende.

Fordelen ved ansigtsolien er, at jeg kan mærke, hvordan den trænger ind i huden, og fylder porrerne op. Den skal masseres godt ned i huden, og det tager lidt tid, før den er absorberet, men det er helt sikkert ventetiden værd. Olien fedter ikke på huden, men giver den glød og fugt.

Restoring Face Oil fra Rituals ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Superhelten Charlie - Årstiderne af Hussam Al-Mashadani