Vegetarisk vintergryde

Bakuchiol Natural Booster fra Rituals

//Reklame - Gave fra Polhem Danmark & Rituals//

Jeg har brugt serum i mange år, men forstod ikke helt, hvordan den virkede på huden. Det er først inden for de sidste 5 til 7 år, at jeg virkelig har forstået, hvad den gør. Og det er også først på det tidspunkt, at jeg mærker det i huden, når jeg bruger den.

Min hud er tør, og når vinteren er over os, er den mild sagt knastør. Her er det vigtigt, at jeg booster min hud ekstra godt med serum inden dagcremen smøres på.

Rituals Bakuchiol Natural Booster er fra collectionen Namaste. Den er kendt for at være effektiv, og bevarer hudens elasticitet og stimulerer hudcellefornyelse. Den passer til alle hudtyper, og ind i alle hudrutiner.

Jeg bruger 4 til 5 dråber i mit rene ansigt, inden jeg påfører min fugtighedscreme.

Serum kan virke som en overflødig ting at bruge, hvis man ikke helt har forstået den eller mærket effekten. Men serum er alle pengene værd. Den fylder huden op, og giver fugt, så dagcremen virker bedre, og man skal ikke bruge så meget.

Jeg kan godt lide, når min hud føles blød, ser glat ud, og er veltilpas, hvilket jeg føler, at den er, med denne booster. Den er lækker i konsistensen og rar at smøre på. Den trænger godt ned i huden, og fedter eller klistre ikke. Du kan bruge den inden din dagcreme, men du kan også blande et par dråber i cremen. Den fungerer og leverer, som den skal, og er til at købe for penge.

Bakuchiol Natural Booster fra Rituals ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetarisk vintergryde