8 idéer til oplevelser i Alanya

Gentle Cleansing Foam fra Rituals

//Reklame - Gave fra Polhem Danmark & Rituals//

Uanset årstid er min favorit i ansigtsrens altid en skum, som kan bruges i badet. Jeg elsker, at bruge en renseskum som er god til at rense i dybden, og kan fjerne snavs, sved og makeuprester. Det føles skønt, når den bliver masseret ind i huden, og hele ansigtet er fyldt med blød og mild skum.

Gentle Cleansing Foam er kendt fra kollektionen Namaste, og fjerner urenheder, overskydende olie og makeuprester. Den er kendt for sine plejende og lindrende egenskaber, og får huden til at virke forfrisket, rolig og hydreret.

Jeg bruger renseskum både morgen og aften. Jeg massér det ind i ansigtet og på halsen, og bruger en våd vaskeklud til at fjerne skummen igen.

Jeg synes, at det er spændende at afprøve nye produkter, og føle og mærke hvordan de fungerer på min hud. Jeg elsker også at studere de nye produkter, vende, dreje og dufte til dem, og denne renseskum var ingen undtagelse.

Duften er mild, og skummen er blød og lækker på huden. Jeg bruger 2 pump, og så er ansigtet godt dækket, så der er rigeligt at massere huden ind i. Den føles efterfølgende frisk og ren, uden at stramme.

Gentle Cleansing Foam fra Rituals ♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 idéer til oplevelser i Alanya