5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i marts

Remedy defense cream fra Comfort zone

I vinterhalvåret bliver min hud meget tør, og jeg har tendens til at få tørre pletter i ansigtet. Det føles som om, at jeg ikke kan give min hud fugt nok, og der er ikke mange cremer, der kan få de tørre pletter til at forsvinde.

Cremen anbefales til følsom hud, der er tør, dehydreret og har tilbøjelighed til rødme. Den indeholder glycerin, som er en god barriereopbygning, og virker som en fugtmagnet i huden.

Produktet er 100% vegansk, og den energi der benyttes i fremstilling, produktion og pakning er fra vedvarende energikilder.

Først syntes jeg ikke om cremen. Den var meget tyk, og fik jeg lidt for meget i ansigtet, havde jeg svært ved at smøre den ud, og det irriterede mig faktisk. Jeg gav den alligevel et ekstra forsøg, og denne gang var der gevinst. Efter 1 uge forsvandt mine tørre pletter i ansigtet, og huden fik sin glød tilbage.

Cremen er helt igennem magisk, og får selv de tørreste områder til at forsvinde. Den har reddet min hud fra at udtørre. Den fede creme fungerer efter hensigten. Den er nærende, og giver godt med fugt.

Jeg har nu lært at dossere den rigtige mængde, hvilket gør det lettere at smøre den ud.

Remedy defense cream fra Comfort zone ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i marts