Aprilbøger

Peeling fra Nimue

Min hud bliver meget tør i løbet af vinteren, derfor peeler jeg den to gange om ugen, så overfladen bliver befriet for døde hudceller. Ansigtet ser friskere og pænere ud, og de efterfølgende cremer jeg bruger, kan bedre komme til, der hvor de skal, og ikke gå tabt i de ydre døde og tørre hudlag. Det er også min erfaring, at huden holdes renere, så man undgår tilstoppede porrer.

Nimues peeling er blød, cremet og lækker at smøre på huden. Jeg bruger den, når jeg er i bad. Den smøres i ansigtet og jeg lader den sidde i to minutter. Derefter masserer jeg den ind, og til sidst vasker jeg den af med en vaskeklud. Jeg føler, at min hud er mere frisk og lækker, hver gang jeg har brugt den. Jeg skifter sjældent mine produkter ud, men denne er ny, og den bliver helt sikkert noget tid.

Hudcelleproduktionen holder aldrig fri, og for mange løse overfladeceller giver en mat og kedelig overflade, hvilket gør huden grå og trist at se på. Når man peeler huden, og det øverste hudlag fjernes, går huden automatisk igang med en hudfornyelse, hvilket giver en klarere og friskere hud.

Peeling fra Nimue ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aprilbøger