Tænk stort af Maiken Ingvordsen

Peel maske fra Ecooking

Efter mange år med kosmetologbesøg fandt min daværende kosmetolog på et tidspunkt ud af, at produkter med frugtsyre gjorde underværker på min hud. Frugtsyren var, og er den perfekte ingrediens, som kunne holde mine urenheder i bund. Så i dag sværger jeg til frugtsyre, da jeg også selv kan se, hvad det gør ved huden.

Denne fine lille glaskrukke indeholder en skøn peeling maske som er tilsat frugtsyre, og som både udglatter og opstrammer huden.

Det er videnskabligt bevist at frugtsyre udover at modvirke urenheder, også hjælper mod pigmentforandringer, og udglatter rynker. Peeling masken indeholder bl.a. mælkesyrer som har en fugtmættende virkning, og salicylsyre som har en let peelende virkning.

Peeling masken exfolierer huden, og fjerner døde hudceller. Huden kan godt blive lidt rød efter brug, så det er bedst, at du bruger den, inden du går i seng. Iøvrigt må du heller ikke have frugtsyreprodukter på hunden, hvis du befinder dig i solen.

Jeg er vild med denne peeling maske. Den er lækker at smøre i ansigtet, og har en perfekt konsistens. Det prikker og stikker mens den masseres ind, og jeg kan godt lide følelsen og virkningen, da jeg føler, at der sker noget godt med huden. Efter brug føles huden lækker, fugtmættet og blød. Det allerbedste er dog at  produktet er 100% vegansk.

Peel maske fra Ecooking ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænk stort af Maiken Ingvordsen