Månedsmål i april

Påskeæg fra Rituals

//Reklame – Gave fra Polhem Danmark & Rituals//

Jeg er, som jeg har skrevet før, meget glad for produkterne fra Rituals. Jeg er især oppe at køre over deres skumgel, som gør badet til en wellness oplevelse. Gelen omdannes til skum, når den kommer i kontakt med vand. Den er drøj i brug, så pas på, når du trykker den ud.

Rituals har lavet den perfekte påskegave til kvinder fyldt med skønhedsgodter, heribland den lækre skumgel, og flot pakket ind i et papæg. Det er uden tvivl en forkælelse, der vil glæde modtageren.

Ægget er fra kollektionen Sakura, der er kendt for at give dig blød og smidig hud, samt en sund glød. Og så dufter den vidunderligt af japanske kirsebærtræer.

I ægget får du følgende:

  • Foaming Shower Gel
  • Hand balm
  • Lip balm
  • Eau de parfum

Foaming shower gel

Jeg er helt vild med denne shower gel. Flasken er flot, i et pænt, hvidt og enkelt look. Konsistensen er silkeblød og lækker at smøre kroppen ind i. Jeg elsker den dejlige, søde og vidunderlig duft, og den minder mig om en lækker spaoplevelse. Jeg glæder mig til, at skal bruge den i badet hver morgen.

Den hører til under mine skønhedsklassikere, og vil helt sikkert være et produkt, jeg vender tilbage til igen og igen.

Hand balm

Dejlig håndcreme til tørre hænder – som jo er tiden lige nu. Konsistensen er perfekt, ikke for tynd og ikke for tyk. Den forsvinder hurtigt ind i huden, og efterlader ikke et fedtet lag. Hænderne bliver bløde, og dufter dejligt. Jeg bruger ikke håndlotion hver dag, men når jeg lige synes, at hænderne trænger.

Lip balm

Læbebalmen har en snert af lyserød farve. Den beskytter mod solen med SPF 30, og giver næring og beskyttelse til læberne. Den er fyldt med lækre olier som olivenolie, jojobaolie og kokosolie. Beholderen er meget smuk og feminin. Man skal trykke på den lille knap på siden, så popper læbebalmen op. Det er altså smart.

I vinterperioden kan jeg ikke undvære læbepomader. En i tasken, en i jakkelommen og en hjemme på skrivebordet. På den måde undgår jeg tørre læber. Hvis dine læber er blevet helt tørre, så børst dem let med en tandbørste og kom derefter godt med læbepomade på.

Eau de parfum

Japansk forår på flaske. Rêve de Hanami parfumen dufter sød og frisk af forår, og har noter af kirsebærblomster, pære, harpiks, træ og et strejf af vanilje.

Jeg er vild med duften af disse produkter, og ikke mindst, at gaveæsken er lavet som et påskeæg. Ægget findes i øvrigt også i farverne gul og lyseblå. Den gule er The Rituals of Mehr, og den lyseblå er The Rituals of Karma. Jeg kan varmt anbefale dem alle, men dette lyserøde æg fra The Rituals of Sakura, er helt klar min favorit.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedsmål i april