Sommer i Paris af Sarah Morgan

Den Uendelige Bro i Aarhus – Gratis glæder for børn

Luca og jeg har været en tur på stranden i Aarhus og på Den uendelige bro. Det er et skønt og meget smukt sted, hvor du kan bruge mange timer.

Den uendelige bro var et af kunstværkerne i Sculpture by the sea i 2015. Den blev så populær, at broen nu er en fast del på stranden ved Marselis hotel og Varna palæ.

Broen er 188 meter, bygget i træ, og løber inde fra strandkanten og ud i bugten. Vi havde købt frokost, og spiste den, mens vi nød den smukke udsigt fra broen.

Når du alligevel besøger broen, kan du også bade ved stranden, eller gå tur i den skønne Marselisborg skov.

Broen er oppe fra maj til oktober. I vinterhalvåret bliver den pillet ned.

Faktisk tilbyder Aarhus kommune, at man kan blive gift på broen. Så er du i giftehumør, kunne dette være en anderledes mulighed.

Find Luca på billedet nedenunder.

Det er et skønt område at tage på udflugt i. Du kan bade på stranden, gå på opdagelse i skoven, købe en kop kaffe i kaffevognen eller spise brunch på Varna Palæ, lige bag ved Den uendelige bro. Eller tag en madpakken, noget drikkelse og et tæppe med, og slå dig ned i vandkanten for hyggens skyld.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer i Paris af Sarah Morgan