9 idéer til hjemmelavede værtindegaver

København – Gratis glæder for børn

Børnene og jeg holder vinterferie i København, mens Jens er på arbejde. Her findes der et stort udvalg af forskellige gratis glæder og vi har oplevet 3 af stederne, som bestemt kan anbefales.

1. Cirkelbroen
Cirkelbroen er tegnet af Olafur Eliasson, og går over Christianshavns kanal. Broen skaber sammenhængende promenade langs inderhavnen. Den er virkelig flot, og minder om et stort sejlskib.

2. Amalienborg slot

Her bor dronningen i vintermånederne. Slottet består af 4 palæer, der omkranser en stor plads. Midt på pladsen står en rytterstatue af Frederik den 5., som var grundlæggeren af Amalienborg.

Sørg for også at se vagtskiftet kl.12. Garderne marcherer fra Rosenborg kaserne mod Amalienborg med musikkorps gennem byen, og tager en runde på pladsen. Det var så fint.

3. Copenhagen light festival. 

Fra den 1. – 24. februar lyses København op med flotte lys-kunstværker. Jeg elsker farvet lys, når der er mørkt. Det giver lidt ekstra hygge. Lys-kunstværkerne findes forskellige steder i København.

På broen i vandet ses det farvede lys.

Strøget er også pyntet fint op med lamper hele vejen igennem. I øvrigt finders der en APP, som viser hvor der er lys i forbindelse med festivallen.

Den sidste gratis glæde var at se storebror Lars. Det glæder vi os nemlig altid til.

Kender du andre gratis glæder i København?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 idéer til hjemmelavede værtindegaver