10 idéer til vegetarisk protein

Legepladsen ved Dokk 1 i Aarhus – Gratis glæder for børn

Legeplads med udsigt midt i Århus by, med havet i baghaven, og i dejlige litterære omgivelser.

Legepladsen ligger på dækket i 7,5 meters højde, og går hele vejen rundt om biblioteket. Den kaldes kloden, da de små legepladser symbolisere alle verdens hjørner. Legepladsen er opbygget som et kompas, og forbinder derfor Århus med resten af verden.

Den store nordamerikanske ørn står mod vest. Hvis du tør klatre op på ørnens vinger, kan du næsten mærke suset, og nyde den flotte udsigt. Matti kravlede op, men det var alligevel lidt vildt for ham.

Bag ørnen ligger de islandske vulkaner mod nordvest, hvor du kan klatre både ude og inde.

Sydpå ligger savannen, og her finder du den afrikanske abe. Du kan klatre i sivskoven, hygge med aben eller gynge i hængekøjen.

Mod øst ligger den kinesiske drage og venter med nye eventyr for de mindste børn.

Den russiske bjørn er 6 meter høj, og vender mod nordøst. Rutschebanen er indvendig i træstammen, og trappen er i kroppen af bjørnen. Rutchebanen er meget populær, fordi den er så høj.

Området ved siden af Dokk 1 er også skønt, og indbyder til hygge og leg.

Der er oplevelser for både store og små, om du er lidt forsigtig, eller til det farlige og vilde, så er der noget for alle at udforske, og spændende oplevelser i vente. Fantastisk udsigt, afslappende og ikke mindst dejlige omgivelser for forældrene. Der findes også borde og bænke, hvor i kan nye lidt mad og drikke.

Parkering findes under legedækket.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 idéer til vegetarisk protein