Armstræk for og bag

Marselisborg Mindepark i Aarhus – Gratis glæder for børn

Marselisborg Mindepark i Aarhus er det mest fantastiske sted, og jeg er vild med at komme der. Vi bruger parken som et udflugtsmål. Man kan bruge parken på mange måder. Der er en kæmpe stor legeplads til børnene. Man kan motionere i mange forskellige maskiner, eller bare gå en tur og opleve den blomstrende frodighed, og nyde nuet i fredeligheden.

Parken ligger på en skråning ned mod Aarhusbugten. I parken ligger der en monument for faldne danskere i 1. verdenskrig, som er indbygget i terrænet.

Legepladsen ligger i den modsatte ende af bugten. Den er fyldt med udfordringer for børn. Gynger, klatrestativer, en labyrint, rutschebaner og meget meget mere. Der er til mange timers underholdning.

Der findes mange små mirakler i hverdagen, så husk at nyd dem.

  • Børnene der leger
  • Solens stråler
  • Smagen af mad
  • Dem du elsker
  • Fælles stund med familien
  • Fuglene der synger
  • Årstiden

Der er små haverum over alt. Denne lille have med bænke har lidt den udenlandske stemning. Her købte vi is i det lille ishus, og nød solen.

fullsizerender

Den meget omdiskuterede kunst fra Aros som ligger for enden af Mindeparken ned til bugten. Det var et flot og dragende syn, lidt som i en sci-fi film. Kunsten er en del at udstillingen ‘The Garden’.

fullsizerender

Parken er for alle, og der er gode parkeringsmuligheder på følgende adresser Oddervej, Kongevejen og Niels W. Gades vej.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Armstræk for og bag