Lash Power Extension Visible Mascara

Væksthusene i Aarhus – Gratis glæder for børn

I går besøgte Luca og jeg Væksthusene i Aarhus, og det var i dén grad positivt. Når man besøger Væksthusene i Botanisk have, kan man for et øjeblik forestille sig, at man er på ferie et varmt sted med palmer, kaktus og eksotiske vækster som på en tropeø.

Der findes 4 forskellige klimazoner fyldt med smukke blomster og imponerende planter. Væksthusene består af Tropehuset, Middelhavshuset, Ørkenhuset og Bjergskovhuset. Man kan gå på opdagelse i de små stier, mærke freden og indsnuse duften. Man kan også finde dyrespor, og komme helt op under loftet hvor man får et godt udsyn.

Flere steder er der små fortællinger og oplysninger om naturens rigdom. Der bliver også holdt små foredrag rundt omkring i zonerne.

Der svæver smukke sommerfuglene rundt om ørene på os. Og der er fisk i dammene, men ellers kun dyrelyde fra højtalere.

Der er virkelig skruet op for varmen, og den rammer som en mur, når man kommer ude fra blæsten, og går ind, så smid jakken med det samme.

Man får en vidunderlig afslappet og sanselig oplevelse, og indlevelsen er stor. Det føltes fuldstændigt som at befinde sig i et andet kontinent. Det var ikke fordi, det kom fuldstændigt bag på mig, hvor vidunderligt smukt der var, men alligevel. Jeg havde ikke regnet med, at det var så skønt. Så hvis man gerne vil drømme sig lidt væk for en stund, kan vi altså anbefale Væksthusene som et ret så herligt alternativ.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lash Power Extension Visible Mascara