Stop madspild - pizza af madrester

Absolute Beginners af SJ Hooks

Jeg elsker kærlighedshistorier, og eftersom SJ Hooks er dansker, og har fans som E.L. James, bliver jeg nød til at læse denne bog.

Jeg har det lidt ambivalent med erotiske romaner. Jeg er altid vild med kærlighedshistorien, men sexdelen bliver ofte for meget. Der må gerne være sex med, men det skal ikke være det, der fylder mest.

Stephen Worthington er professor, og underviser i engelsk på universitetet. Han lever et ganske almindeligt kedeligt liv. Spiser hos sine forældre, træner med sin bror, går i kedeligt professortøj, og bærer altid butterfly. Der er dog et forstyrrende element i hans tilværelse, og det er hans elev miss Wilde. Hun har en upassende opførsel i timerne, er provokerende, og går i mærkeligt tøj. Hun er så irriterende.

En aften ender Stephen på mystisk vis hjemme hos miss Wilde. Han tror, de skal drikke et glas vin, men hun har andre planer. Han er 33 år og meget uerfaren. Hun er 23 år og meget erfaren. Hun tager styringen, og viser ham ting, han ikke kunne forestille sig. Selv om Stephens fornuft forbyder ham det, vender han tilbage igen og igen. Han mærker store forandringer i sit eget liv på flere planer, jo mere han ser miss Wilde, og når hun ikke er der, kan han kun tænke på hende.

Langsomt bygges et uforpligtende forhold op som er helt perfekt for begge parter, i hvert fald til at starte med.

Historien lever så fint op til sin titel. Absolute Beginners er romantisk, sjov og sexet. Stephen er en skøn hovedperson. Han er en gentleman, som er meget betænksom, omsorgsfuld og kærlig. Jeg kan godt lide hans splittethed mellem hans fornuft og hans følelser. Han drages ud i det forbudte, hvilket på en måde er mærkeligt for ham, og på en anden måde forandrer alt ved ham, og han kan lide det.

Sexdelen var tilpas. Det var ikke det som fyldte i historien, men i stedet for begær, kærlighed og forandring, hvilket var meget mere inspirerende. En tankevækkende og rørende historie som fortæller om hvor mange gode ting kærlighed gør ved mennesker.

Bogen var en hyggelig og vidunderlig kærlighedsroman. Spændende og letlæst uden intriger. Heldigvis er der allerede en to’er i serien.

Absolute Beginners af SJ Hooks fra Pretty Ink ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop madspild - pizza af madrester