Proteinpulver

Forbandede Kærlighed

Jeg troede faktisk, at jeg var en krimielsker. Eller det er jeg jo stadig, men de her kærlighedshistorier tager virkelig kegler. Tænk engang krimierne får lige nu 2. pladsen, hvis valget står mellem dem og kærlighedshistorierne♥ Det er altså ret vildt i min verden. Jeg elsker jo action. Der skal helst ske noget hele tiden, men det kan kærlighedshistorierne jo også.

fbkærlig

Tate flytter ind hos sin storebror Corbin i San Franciscos indre by, hvor hun skal bo, indtil hun finder et job. Tates nye nabo hedder Miles, og er Corbins ven og pilot-kollega. Han er meget hemmelighedsfuld. Hans personlighed skifter fra at være imødekommende til at være følelseskold og ligeglad. Hans afslappede holdning er i krig med den hårdhed, han har i øjnene, og han er umulig at aflæse. Alligevel går der ikke lang tid, før Tates krop virkelig begynder at kunne lide Miles, men hendes hjerne er ikke kommet til samme konklusion endnu. Miles er ikke en fyr, hun har lyst til at være tiltrukket af.

Ved Thanksgiving hos Tate & Corbins forældre siger Miles helt uventet til Tate, at han er tiltrukket af hende. Han vil have hende, men uden alt det andet. Altså kun sex. Tate fokuserer nærmest usundt på sin karriere, og Miles arbejder for meget, så hvorfor ikke afslappet meningsløst sex med en lækker fyr.

fbkærlighed

Miles har kun to regler: Stil ikke spørgsmål og min fortid, og forvent aldrig en fremtid. Tate kan bestemt ikke lide reglerne, og er bange for, hvordan det hele ender, men indvilliger og tager hvad hun kan få.

Tate finder snart ud af, at Miles bære på en stor og smertefuld hemmelighed, og som tiden går bliver hun mere og mere forelsket i ham, mens han skubber hende længere og længere væk. Pludselig er intet særlig enkelt mere.

Historien er meget sørgelig og hjerteskærende, og fortæller om hvordan og hvor langt tid, det kan tage, at komme sig over en stor sorg, at give sig hen til et andet menneske, og leve igen.

Det er fortryllende, dybsindigt og smukt.

Forbandede kærlighed af Colleen Hoover ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinpulver