Linsegryde med rodfrugter

Snehvide skal dø af Nele Neuhaus

Jeg var (efterhånden nogle gange) blevet anbefalet at læse denne bog af sælgeren fra Peoples Press. Der kommer jo altid et tidspunkt, hvor man må overgive sig. Og det er nu sket. Jeg er meget spændt på, om bogen kan leve op til mine forventninger, som nu er ret høje.

Når det kommer til krimier, så holder jeg vildt meget af de hæsblæsende med blik for den groteske detalje. Mordgåder, kabaler og hovedpersonens hverdagseskapader, som går op i en højere enhed.

Tobias har siddet fængslet i 11 år for drabet på 2 piger, som aldrig er blevet fundet. Han er lige blevet løsladt, og vender hjem til fødebyen Altenhain, hvor faderen stadig bor. Kort tid efter forsvinder endnu en pige. Både første gang og denne gang har Tobias drukket, og kan intet huske fra gerningstidspunktet.

‘Vi kunne godt tænke os at vide, om Laura var død, da du smed hende i tanken’, sagde Bondstein. Pia holdt øje med Tobias. Han var meget bleg, og han fik trækninger ved munden, som om han var ved at græde.

‘Det kan jeg ikke svare på’, sagde han mat. ‘Hvem kan så?’ spurgte Pia.

‘Det spørgsmål har jeg tumlet med i døgndrift de sidste elleve år’.

Byens beboere har en klar mening om den sag, og er ikke bange for at tage sagen i egen hånd. De mener nemlig, at Tobias er en iskold morder.

Forskellige folk i byen hjælper Tobias og hans far på forskellige måder, men de har alle en skjult agenda.

Betjentene Pia Kirchhoff og Oliver von Bodenstein mødes af en mur at tavse borgere. Det viser sig, at byen gemmer på flere mysterier, skjulte sandheder og den råddenskab der bor i mennesket.

Temaer som løgn, sladder og hævntørst, syntes jeg var ret interessant, og jeg var glad for de mange overraskelser og twist som historien bød på undervejs. Jeg følte så meget med Tobias og hans far, og ønskede virkelig, at hele vanviddet skulle stoppe, så de kunne få fred.

Fantastisk plot, med et twist på et twist på et twist. Alting var hvirvlet sammen, og alligevel gik det op i en højere enhed. Bogen overraskede mig mere end én gang, og jeg må indrømme, at jeg lige til det sidste troede at jeg vidste hvem morderen var.

De bidder der var af mere personlige historier i krimien, kunne jeg mægtig godt lide. Og de har heldigvis givet mig stor lyst til at få mere viden om både Pia Kirchhoff og Oliver von Bodenstein.

Snehvide skal dø af Nele Neuhaus ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Linsegryde med rodfrugter