10 idéer til oplevelser i nærheden af Fjellerup

5 bøger du skal læse i din sommerferie

Sommerferien er lige rundt om hjørnet, og for mig betyder det familietid, fordybelse og hvad man ellers går og drømmer om at lave i den travle hverdag. Jeg elsker at få ekstra tid til fordybelse i bøgerne, når min sommerferie går igang, og i år er ingen undtagelse.

Mangler du idéer til god sommerlæsning, så læs med her.

  • Caféen i Cornwall af Lucy Diamond

Livsbekræftende, befriende og vidunderlig læseoplevelse. Jeg har elsket alt ved denne historie. Den skønne og dejlige Evie, strand- og cafélivet, turisterne og ikke mindst de lækre kager på disken.

Bogen er en sanseoplevelse, både hvad maden i køkkenet angår, og området i og omkring strandcaféen. Beskrivelserne er drømmende, og man ønsker at deltage i alle herligheder, eller det gør jeg i hvert fald.

  • Dansende Biler af Camilla Nellemann

Jeg har haft en fantastisk rejse med Camilla i Japan, og jeg vil gerne afsted med min datter. Jeg er dog noget bekymret for, at falde i, når det kommer til etikette. Jeg har lært meget om Japan, og det japanske folk, hvilket har været dybt interessant, da jeg elsker ny viden om andre lande. Så tak for turen Camilla, det har virkelig været en dejlig rejse.

  • Villa Havbrise af Caroline Säfstrand

Sikke en fantastisk, skøn og ikke mindst inspirerende historie, om mennesker som alle på overfladen har en let bagage, men jo mere du lærer dem at kende, jo tungere finder du ud af, at kufferten er, men også hvordan de alle sammen har brug for det nye fællesskab, de har søgt tilflugt i, og hvordan de supplerer og gør hinanden godt.

Slutningen kunne ikke have været bedre. Jeg havde ikke regnet setuppet ud. Havde dog nok tænkt noget der lignede, men ikke denne udgave, som selvfølgelig var den bedste.

  • Familie for begyndere af Sarah Morgan

Jeg har før skrevet, at jeg i stor grad nyder beskrivelserne af omgivelserne bøgerne foregår i, og det sker i den grad også her. Bogen emmer af duften fra blomster, sommer, og ferie et dejligt sted. Beskrivelserne af Lake Logde hvor Clare og Todd bor, er fantastiske. Stedet huset ligger, er så smukt og drømmende beskrevet. Fuglene, planterne og det oldgamle skovområde med knudrede træer. Bådhuset, søen og de snoede stier op ad bjergene, ved siden af brusende vandfald, og ikke mindst lækkert picnicmad og fantastiske udsigter, det er lige et sted for mig.

  • Nattens blomst af Nillou Zoey Johansen

Det er en mærkelig følelse, jeg sidder tilbage med efter at have læst bogen. For på den ene side er jeg meget fanget af Zibas historie, og vil bare vide mere. Hvad sker der med hende, og hvad bringer livet hende? Men på den anden side synes jeg også, at historien er så hjerteskærende, at den faktisk ikke er til at holde ud at læse.

Rigtig go læselyst og go sommer.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 idéer til oplevelser i nærheden af Fjellerup